Verslag van het directieoverleg Arriva Limburg met vakbonden

Op 5 maart vond er een periodiek directieoverleg plaats tussen de directie van Arriva Limburg en de vakbonden. Aan de kant van CNV Vakmensen sloot een nieuwe vakbondsbestuurder aan. In de bijlage van deze nieuwsbrief vind je een kort verslag van het directieoverleg.

Een nieuwe vakbondbestuurder voor Arriva Limburg 

Sinds 1 januari 2024 is er een nieuwe vakbondsbestuurder van CNV Vakmensen voor Arriva Limburg. Jeroen Bruinsma heeft zijn werkzaamheden buiten het CNV voortgezet. Jeroen bedankt iedereen voor zijn inzet en betrokkenheid. 

Sharon van Boxmeer heeft het stokje van Jeroen overgenomen. Komende tijd zal zij zich meer verdiepen in Arriva Limburg. Mocht je vragen hebben, dan kun je voortaan bij haar terecht. Haar contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief. 

Ga met collega's in gesprek over een lidmaatschap van CNV

Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers van Arriva meepraten over hun cao. Hoe meer leden, hoe beter de afspraken in jullie cao. 

We vragen jullie daarom om met jullie collega's in gesprek te gaan over een lidmaatschap. 

De voordelen van het lidmaatschap en de aanmeldlink vind je hier: Sluit je aan | CNV Vakmensen - Vakmensen | CNV Vakmensen

Mocht je vragen hebben over het verslag, neem dan contact op met een van de kaderleden op jouw stalling of met ondergetekende. 

Sharon van Boxmeer
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2886 6512
E: s.vanboxmeer@cnvvakmensen.nl









Downloads