Cao onderhandelingsresultaat Ricardo BV

Vorige week woensdag 23 november hebben bonden en Ricardo BV een onderhandelingsresultaat bereikt over de vernieuwing van de cao. De cao kent een looptijd van een jaar en de lonen zullen in deze periode structureel stijgen met 6%.

Cao Ricardo BV 2023
Naast deze loonsverhoging ontvangen de medewerkers die minder dan € 5000,- bruto verdienen een eenmalige uitkering van € 1000,- bruto in januari 2023. In de bijlage ontvangen jullie het volledige resultaat. CNV Vakmensen is zeer tevreden over het bereikte resultaat. We moesten van ver komen om dit resultaat te bereiken en hebben aan de onderhandelingstafel het onderste uit de kan gehaald.

Ledenraadpleging
De leden hebben het laatste woord over het akkoord. Jullie hebben inmiddels al een uitnodiging ontvangen voor een ledenbijeenkomst op  7 december om 12 uur. Je kan via Teams deelnemen of fysiek aanwezig zijn in Utrecht. Aan het einde van de bijeenkomst zal er gestemd worden over het resultaat.

Vragen of opmerkingen?
Heb je nu al vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met ons kaderlid Laurens-Jan Kos of ondergetekende. Tot de 7e december!

Jerry Piqué
bestuurder CNV Vakmensen
E: j.pique@cnvvakmensen.nl

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error