Uitnodiging ledenvergadering VB Terneuzen op 22 en 29 december

Op 31 december 2022 expireert jullie cao Verenigde Bootlieden B.V.. CNV Vakmensen wil graag in gesprek met jullie over de wensen voor de nieuwe cao. Dit is mede een goede gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe bestuurder Sanne Koevoets.

De afspraak die gepland stond met de directie op 28 september kon wegens omstandigheden geen doorgang vinden. Dit gesprek is verplaatst naar 12 december. Bij dit gesprek zijn Tjeerd Orie en Sanne Koevoets aanwezig om samen met de directie vooruit te blikken op de nieuwe cao-periode. Sanne Koevoets maakt hier gelijk kennis met de directie.  

In voorbereiding op de onderhandelingen (die nog gepland gaan worden) willen wij op 22 december om 10:00u en op 29 december om 10:00u met jullie in gesprek. Wat leeft er bij jullie en wat vinden jullie belangrijk voor de nieuwe cao. De ledenvergadering neemt ongeveer een uurtje in beslag. 

Cao-online

Je kunt het hele cao-traject online volgen maar ook jouw idee voor de neiuwe cao indienen of stemmen op een idee van iemand anders. Je kunt je vragen stellen en ook reageren op nieuwsbrieven of op elkaar. Je leest hier altijd al het laatste nieuws. Sla de cao-pagina op als favoriet dan heb je deze altijd bij de hand. Ga hier naar de cao-pagina >>

Mede namens Ronald Meyer en Edwin de Fouw,  

Met vriendelijke groet,  

Tjeerd Orie 
Bestuurder CNV Vakmensen
06-20489475
t.orie@cnvvakmensen.nl

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
06-28866578
s.koevoets@cnvvakmensen.nl