Vooruitblik VBT cao-traject 2023, wisseling werkpakket

Op 28 september staat er een nieuwe afspraak gepland met de directie waarin wij vooruitblikken op de nieuwe cao-periode. Sanne Koevoets zal hier ook bij aanwezig zijn. Sanne is jullie nieuwe bestuurder/onderhandelaar van CNV Vakmensen.

Afspraak bij Verenigde Bootlieden B.V.
Op 31 december 2022 expireert jullie cao “Verenigde Bootlieden B.V.”. Op 28 september zullen Tjeerd Orie en Sanne Koevoets aanwezig zijn in Terneuzen om samen met de directie vooruit te blikken op de nieuwe cao-periode. Dit gesprek zal tevens dienen als een kennismaking met Sanne Koevoets.

Wisseling werkpakket
Sanne Koevoets gaat de bestuurdersrol bij Verenigde Bootlieden B.V. overnemen van Tjeerd Orie. Tjeerd bekleed sinds 1 januari 2021 een nieuwe rol binnen CNV Vakmensen dus hoog tijd om het stokje over te dragen. Het naderende cao-onderhandelingstraject zal Tjeerd het werk “warm” overdragen dat inhoudt dat het CNV met twee bestuurders/onderhandelaars aanwezig is.  

Ledenvergaderingen
Na de afspraak op 28 september zullen er ledenvergaderingen gepland worden om met jullie in gesprek te gaan. Dit is tevens een goede gelegenheid om kennis te maken met Sanne Koevoets. De data voor de ledenvergaderingen volgen nog.

Mede namens kaderleden Ronald en Tim,

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06-20489475
M. t.orie@cnvvakmensen.nl

Sanne Koevoets
Bestuurder CNV Vakmensen
T. 06-28866578
M. s.koevoets@cnvvakmensen.nl