Voorstellen cao SGS 2023 ingediend

De cao is opgezegd, dus we gaan op korte termijn onderhandelen voor een nieuwe cao. Het zullen ongetwijfeld heel moeilijke onderhandelingen worden. Voorstellen van SGS hebben we nog niet ontvangen

Bijgaand zie je de voorstellen. Deze zijn gebaseerd op de inbreng van de leden die bij SGS onder de cao vallen. Ook hebben onze kaderleden daarin een belangrijke rol gespeeld. Zoals ik al aangaf, zullen het moeilijke onderhandelingen worden. De inflatie is skyhigh. De werkgever zal ongetwijfeld weinig in de knip hebben. Gelukkig voor ons staat er een apc in de cao.
Dat neemt niet weg dat wij belangrijke voorstellen hebben, waarover we serieus met SGS in gesprek willen. Jarenlang hebben werkgevers geprofiteerd van een lage inflatie met lage loonsverhogingen tot gevolg vanwege de apc, dus nu moet de werkgever niet gaan klagen. We gaan afwachten waar ze mee komen.

Onderhandelingsdata

Er zijn op dit moment nog geen onderhandelingsdata bekend. We hopen dat SGS zo snel mogelijk met datavoorstellen zal komen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van het verloop van de onderhandelingen.

Cao-pagina

Hier op de cao-pagina kun je het hele traject volgen. Stel hier ook je vraag of reageer op nieuws of op anderen. Alleen met elkaar kom je tot een mooie cao.

Heb je een vraag op opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error