KOM NAAR DE ACTIEVERGADERINGEN bij Koole!

Bescherming tegen reorganisatie ben je kwijt! Jullie CAO loopt eind van dit jaar af. Met de huidige opstelling vanuit Koole zou dit betekenen dat je de werkgelegenheidsgarantie en het sociaal plan kwijt bent. Deze twee afspraken dienen als stok achter de deur om willekeurige reorganisaties tegen te houden. Ook al zegt Koole nu geen plannen te hebben qua reorganisaties…

Geen afspraken werkdruk en overwerk
Daarnaast hebben we geen concrete afspraken kunnen maken over het verlagen van de werkdruk en overwerk. Bij een eventuele reorganisatie zou de werkdruk en het overwerk juist toenemen omdat je dan met minder mensen ‘efficiënter’ hetzelfde werk moet doen.

Koole wil af van structurele loonsverhogingen
En als laatste wil Koole nog steeds af van structurele loonsverhogingen.

Wél normale afspraken bij andere tankbedrijven
Vopak, HBTT en Vesta hebben dit jaar wél een meerjarige cao met structurele loonsverhogingen en behoud van werkgelegenheidsgarantie afgesproken. Waarom zou dit dan niet kunnen bij Koole?!

Toon voor komende cao’s
Op deze manier wil Koole de toon zetten voor cao’s die nog gaan komen; steeds een beetje inleveren en structurele loonsverhogingen zijn er niet meer bij. Daar kunnen wij niet mee akkoord gaan. Wij zijn trots op onze cao en laten die niet slopen, ook niet beetje bij beetje.

Actievergaderingen 8 en 9 januari 2024 in hotel Atlas
Zoals in de vorige brief al aangekondigd organiseren we op 8 en 9 januari 2024 actievergaderingen. Zorg dus dat je bij één van deze vergaderingen aanwezig kunt zijn!

wanneer: maandagavond 8 januari 2024
Tijd:                    19.00 uur
of
wanneer: dinsdagochtend 9 januari 2024
Tijd:                 10.00 uur

waar: Atlas Hotel Holiday
          Groene Kruisweg 11
           3202 ST Spijkenisse

Let op dit is iets verderop dan waar we de vorige keer zaten!


Met vriendelijke groet,

Fadua Toufik 

 

Downloads