Leden CNV Vakmensen stemmen voor nieuw pensioencontract APMT MVII

Op 28 juli jl. heeft CNV Vakmensen haar leden opnieuw laten stemmen over het gewijzigde pensioencontract voor de medewerkers van APMT MVII, nadat het eerste pensioencontract door de leden was weggestemd.

Nadat de leden de eerste versie van het contract  hadden afgewezen, hebben we weer overleg gepleegd met jullie werkgever. Het overleg heeft er in geresulteerd dat het pensioencontract op een aantal punten is verbeterd of aangescherpt.

Vervolgens hebben wij het gewijzigde pensioencontract nogmaals ter stemming aan jullie voorgelegd. En ik kan jullie nu mededelen dat 73% van de leden die gestemd hebben, voor het nieuwe pensioencontract heeft gestemd! Dat is natuurlijk goed nieuws. Dat betekent dus ook dat het nieuwe pensioencontract met terugwerkende kracht per 1 april 2020 in zal gaan, daar het oude pensioencontract op 1 april 2020 was verlopen.

APMT MVII zal de komende tijd er voor zorgen dat jij alle voorlichting en benodigde informatie ontvangt die relevant is om keuzes te  maken over jouw individueel pensioen.   

Vragen?
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kan je deze mailen naar h.chikhi@cnvvakmensen.nl

Hanane Chikhi
Bestuurder CNV Vakmensen