Leden mogen stemmen over ouderenbeleid APMT MVII

De afgelopen twee weken zijn wij driemaal bij jullie in de kantine geweest om jullie te informeren over het onderhandelingsresultaat ouderenbeleid.

Feedback

Vele van jullie hebben één van deze bijeenkomsten bijgewoond en de vragen die zij hadden hebben zij kunnen stellen. Zoals ook tijdens deze bijeenkomsten aangegeven denken wij dat hetgeen er nu op tafel ligt een goed voorstel is. Wij hebben jullie feedback voor wat betreft de looptijd zeker gehoord en wij hopen samen met jullie in een volgend cao-overleg deze looptijd te kunnen verlengen, zodat ook de jongere collega`s in toekomst gebruik kunnen maken van een ouderenregeling.

Breng je stem uit

Het is nu aan de leden om zich uit te spreken over dit onderhandelingsresultaat. Dit kun je doen door te klikken op de volgende link: stemming.

Breng je stem uiterlijk 2 december uit. Wij zullen jullie daags na de uitkomst van de stemming informeren over de uitslag.

Voor de volledigheid sturen we nogmaals het onderhandelingsresultaat mee met deze nieuwsbrief (zie bijlage).

We hebben in de kantine getracht al jullie vragen te beantwoorden, maar mocht je toch nog vragen hebben over het onderhandelingsresultaat, dan kun je deze mailen naar h.chikhi@cnvvakmensen.nl

 

Hanane Chikhi
Bestuurder CNV Vakmensen  
M 06 2074 8851
E h.chikhi@cnvvakmensen.nl

Downloads