Lantor wil niet bewegen!

Dat was een mooie stakingsdag op 26 maart. Jullie hebben de werkgever laten zien dat het menens is. Dit hadden ze niet verwacht

Helaas zorgt het er nog niet voor dat men wil bewegen. Integendeel.

  • We mogen niet meer met het actiecomité op het terrein van Lantor overleggen.
    Geen probleem, we doen het dan wel voor de poort.
  • We hebben het verzoek gekregen of leden niet meer aan collega’s willen vragen om lid te worden van de twee vakorganisaties. Collega’s hebben daarover geklaagd.
    Van onze kant het verzoek om rekening te houden met collega’s die erg gevoelig kunnen reageren.
  • En nieuwsbrieven mogen niet meer overal liggen. Van onze kant het verzoek om nieuwsbrieven niet op plaatsen te leggen waar ze gevaar kunnen opleveren.

Jullie werkgever heeft duidelijk nog een keer een signaal nodig dat jullie het menen.
Lantor laten zien dat ze er op deze manier niet mee wegkomen. Deze maand zullen wij jullie nog een keer oproepen om het werk wederom neer te leggen.
We weten dat er twijfels komen over verder gaan met staken. Het kost je wel wat geld. Maar de bedoeling is ook dat je een loonsverhoging ervoor terugkrijgt.
Nu akkoord gaan met het bod van de werkgever betekent bij de volgende onderhandelingen dat de werkgever weet dat hij de loonsverhoging laag kan houden. Dat verdienen jullie niet.

15 april is wederom een monthly. Oproep van ons dat zoveel mogelijk werknemers ernaar toe gaan en de button ook dragen. Dit geeft een signaal af dat jullie nog steeds de 3 procent willen.

Houd de mail in de gaten, want er komt een oproep van ons deze maand.

Voor de volledige tekst van de gezamenlijke nieuwsbrief verwijs ik jullie naar de bijlage.

Mede namens het actiecomité,

Nicole Engmann
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads