Wat is er aan de hand bij Lantor?

Bij CNV Vakmensen komen opmerkingen binnen over Lantor. Er lijkt een leegloop van collega's te zijn. Er is onrust, onvrede en onduidelijkheid. Tijd om poolshoogte te nemen.

Vanuit verschillende kanten krijgen we signalen dat er onrust is bij Lantor. Onrust die veroorzaakt wordt doordat er geen antwoorden komen op vragen die medewerkers hebben. Onrust die leidt onvrede en soms zelfs tot vertrek van collega's. Waardoor de werkdruk toeneemt bij de collega's die achterblijven en waardoor de levertijd oploopt.

Herken je dit?


CNV Vakmensen wil samen met FNV deze onrust, onduidelijkheid en onvrede bespreken met jullie werkgever. Maar dan is het belangrijk dat we zoveel mogelijk signalen van medewerkers hebben.
Wil jij jouw verhaal aan ons melden? Vanzelfsprekend krijgt werkgever geen inzage in de verhalen die ons verteld worden. Wij geven de signalen door, anoniem en als collectief signaal.
We vragen iedereen die last heeft van de onrust, onduidelijkheid dit kenbaar te maken bij de vakbonden. Leden en niet-leden, het raakt jullie immers allemaal.

Vrijdag en maandag zullen we bij de ploegenwisseling aanwezig zijn.

Geef je opmerkingen, per mail door aan Kitty Huntjens, k.huntjens@cnvvakmensen.nl of Stijn Jansen, stijn.jansen@fnv.nl
Hopelijk tot vrijdag of tot maandag.

vriendelijke groet,
Kitty Huntjens                      
CNV Vakmensen                   
06-47826877