Op weg naar een nieuwe cao voor Trioworld: kom naar de ledenbijeenkomst!

Inmiddels is de reorganisatie in volle gang. Het is vreemd dat terwijl een groot aantal collega’s op dit moment helaas afscheid neemt van de organisatie, we nu al weer aan de slag gaan met de toekomst van het werken bij Trioworld. Maar ook dit is belangrijk. We willen graag zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden en een actuele cao !

Start cao-onderhandelingen

Op 31 maart 2022 loopt de cao af. Daarom hebben wij nu alvast afspraken gemaakt met de directie over de onderhandelingsdata voor de nieuwe cao. De eerste ronde zal plaatsvinden op 2 maart a.s
De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven en in die voorstellenbrieven staan de wensen voor een nieuwe cao. Wij willen voorstellen indienen die passen bij jouw wensen en die van jouw collega's. En daarom gaan we graag met je in gesprek over wat jij belangrijk vindt.

Van de werkgever hebben wij inmiddels een voorstellenbrief ontvangen die je in de bijlage aantreft. We horen ook graag wat jouw reactie is op de inzet van de werkgever en welke ideeën jij hebt over de onderwerpen die Trioworld graag wil agenderen, nl: Veilig werk & duurzame inzetbaarheid, Maatschappelijke verantwoordelijkheid, Pensioen en pensioensparen, Loonontwikkeling en looptijd.

Wat wil jij in jouw nieuwe cao?

Om onze eigen inzet voor de onderhandelingen te bepalen willen we jullie uitnodigen voor ledenvergaderingen op:

15 februari 2022

Tijdstippen:

Om 13.30 -14.30 uur
Om 15.00 - 16.00 uur
Om 16.30 -17.30 uur

Locatie: FSG gebouw Canteen

Collega’s die nog geen lid zijn maar wel willen meepraten kunnen lid worden zodat ze ook inspraak hebben in welke voorstellen we doen.
Van harte welkom ! Uiteraard houden we ons daar aan de geldende maatregelen, namelijk het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand .

We zien je graag de 15e !!

Meepraten en meedoen op de cao-pagina

Op de cao-pagina kun je het hele cao-traject volgen en bij alle fases meepraten en vragen stellen of reageren op anderen. Neem snel een kijkje op de cao-pagina

Mede namens Karin Boelens (FNV), Ed Papot (FNV) en John Koetsier (CNV) 
Ellen Jonker
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-50521057
E e.jonker@cnvvakmensen.nl

 

Downloads