Webinar Pensioen in zicht voor Metalektro

CNV organiseert een online workshop: Pensioen in zicht voor Metalektro op 27 mei of 6 juni 2024. Een gratis online workshop over je pensioen. Is die op orde en kan je gebruik maken van de RVU regeling? Ontdek de mogelijkheden met deze workshop georganiseerd door CNV.

Ben je met je pensioen bezig? Bijvoorbeeld omdat het dichtbij komt of omdat je het gewoon goed geregeld wilt hebben voor later. Of omdat je eerder wilt stoppen met werken en wilt zien wat de mogelijkheden zijn. Of je pensioen nou dichtbij is of nog ver weg, in deze workshop ontdek je tips om je pensioen op orde te krijgen.

Onder andere de RVU (Regeling Vervroegde Uittreding) zal in de workshop aan bod komen. Wanneer kan je hier gebruik van maken en wat kan je ervan verwachten? Is het financieel wel een goed idee om hiervan gebruik te maken? Genoeg reden dus om je voor de workshop aan te melden.

Meld je aan voor de gratis workshop

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven.

Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Tot ziens op een van de twee webinars!

Namens Arthur Bot, bestuurder CNV
Martijn Edelbroek, bestuurder Relatie, Training en Advies
M: 06 1871 0582
E: m.edelbroek@cnv.nl