Uitnodiging ledenvergadering Essity Gennep

Na de werkonderbrekingen op 10 april 2024 komen we weer bij elkaar om te spreken over de te nemen acties. Het is belangrijk om te komen.

Geen reactie Essity Gennep op werkonderbrekingen

Na onze succesvolle eerste actiedag, de werkonderbrekingen op woensdag 10 april, is er geen formele reactie gekomen van de kant van de directie van Essity Gennep. Dat betekent dat het ultimatum nog steeds van kracht is en dat we ons moeten beraden op de wijze van voortzetting van het actietraject. Er ligt immers nog steeds geen aanvaardbaar voorstel van jullie werkgever voor de cao over 2024.

Daarom komen we donderdag 2 mei weer bij elkaar om gezamenlijk te overleggen over: 

  • De houding van jullie directie in de cao-onderhandelingen tot nu toe.
  • Een terugblik op de succesvolle actie op 10 april en de manier waarop jullie werkgever druk heeft proberen te zetten op jullie om af te zien van deze actie.
  • Voortzetting van de acties die we begonnen zijn op 10 april. Op welke wijze kunnen we de druk op Essity Gennep opvoeren om ze alsnog te bewegen tot een beter voorstel voor jullie cao. Daarbij zullen we uitgebreid toelichten hoe een eventuele staking in zijn werk gaat en wat jullie rechten en plichten zijn tijdens die actie.

Omdat het belangrijk is dat zoveel mogelijk collega’s meepraten over de voortzetting van het actietraject doen we een dringend beroep op jullie om op 2 mei aanwezig te zijn bij de ledenvergaderingen. Alleen wanneer er een grote opkomst is, kunnen we goede besluiten nemen over het vervolg.

Waar moet je zijn op donderdag 2 mei

1e sessie: aanvang 12.30 uur
2e sessie: aanvang 14.15 uur
Locatie: Proeflokaal 1891, Hoofdstraat 154, 6598 AA  HEIJEN

Iedereen is daarom welkom! Leden van FNV, leden van CNV Vakmensen en ook niet-leden. Aan de stemmingen mogen alleen de leden van FNV en CNV Vakmensen meedoen.

Jacqueline Kraan
bestuurder CNV
M: 06 5160 2048
E: j.kraan@cnv.nl