Cao onderhandelingen Canon Production Printing Netherlands

Afgelopen maandag vond het tweede gesprek plaats met de werkgever over de nieuwe cao Canon Production Printing Netherlands B.V. (CPPN). In het eerste overleg hebben wij als vakbonden onze voorstellen nader toegelicht. In het overleg van maandag heeft de werkgever zijn inzet met de vakbonden gedeeld.

Constructief overleg

Inhoudelijk valt er nog niet veel te communiceren. Het overleg verloopt constructief. De werkgever heeft uitgebreid stilgestaan bij de eigen inzet. Canon heeft ook al gereageerd op de voorstellen van de drie vakbonden die aan tafel zitten.

Hoewel de werkgever op punten gehoor geeft aan onze eisen, liggen we op verschillende punten toch nog ver uit elkaar. Willen we dichter bij elkaar komen om een onderhandelingsresultaat te halen, zal de werkgever moeten bewegen.

De onderhandelingen gaan verder op woensdag 24 april aanstaande. We hopen dan een stap dichter bij een resultaat te komen waar onze leden zich in kunnen vinden. Wij houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Meepraten over de cao of vragen

Wil jij graag meepraten over de cao-onderhandelingen, eventuele vragen stellen en/of jouw mening of tips geven. Neem dan contact op met de bestuurders of commissielid of ga naar jouw cao-pagina.  Ontvang je deze nieuwsbrief via de post, dan kom je op deze manier op de cao-pagina Cao Canon | CNV Vakmensen - Metalektro | CNV Vakmensen.

Ed Leunissen
Bestuurder CNV Vakmensen
E: e.leunissen@cnvvakmensen.nl
M: 06-29023284

Ruud Hövelings
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-81 88 45 56
E: r.hovelings@cnvvakmensen.nl