Stemming Sociaal Plan Energiewacht

Op 18 maart hebben jullie een nieuwsbrief van ons gehad met de mededeling dat de geplande ledenraadplegingen om het sociaal plan te presenteren en in stemming te brengen niet door konden gaan vanwege Corona.
We zouden kijken naar een digitaal alternatief. Daarnaast konden jullie ook al per mail je stem uitbrengen. Vanwege ziekte aan onze kant is het allemaal wat anders gelopen dan we hadden bedacht. Onze excuses hiervoor, overmacht helaas. Het organiseren van een digitale raadpleging en stemming kost veel voorbereiding en tijd. Daarnaast heeft een deel van de leden ondertussen al per mail zijn/haar stem uitgebracht. Om verdere vertraging te voorkomen en de collega’s niet langer te laten wachten, hebben we besloten de stemming alsnog per mail te doen.

Procedure
Dit betekent dat jullie tot en met vrijdag 17 april 2020 tot uiterlijk 12.00 uur een mail kunnen sturen naar m.wagenmakers@cnvvakmensen.nl met graag in het onderwerp van de mail: stem SP Energiewacht. In het bericht graag aangeven of je voor of tegen het sociaal plan stemt of je onthoudt van stemmen. Natuurlijk mag je in de mail ook aanvullende vragen en/of opmerkingen opnemen. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

In plaats van een fysieke ledenraadpleging, kunnen jullie alle vragen en/of opmerkingen ook stellen tijdens het telefonisch spreekuur wat beide bonden houden op woensdag 18 april tussen 14.00 – en 16.00 uur. Jullie kunnen mij bellen op 06 51 20 30 85.

Op 17 april na 12.00 uur tellen wij de stemmen en is duidelijk of het sociaal plan wordt aangenomen of niet. Pas wanneer een meerderheid (de helft van de uitgebrachte stemmen +1) van de stemmers voor het sociaal plan stemt, zullen wij het plan ondertekenen. Mocht een meerderheid van de stemmers tegenstemmen, dan zullen we met elkaar moeten bespreken hoe we verder gaan.

We begrijpen dat dit niet voor iedereen de ideale route is, dus neem vooral contact op wanneer dit nodig is!

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Marit Wagenmakers
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 30 85
E: m.wagenmakers@cnvvakmensen.nl