Onderhandelingsresultaat Sociaal Plan Paques

In onze vorige nieuwsbrief gaven we aan dat we onder voorbehoud woensdag 20 maart verder zouden gaan onderhandelen over het Sociaal Plan. De 2e overlegronde heeft die dag ook plaatsgevonden en we kunnen melden dat we een onderhandelingsresultaat hebben bereikt.

Het resultaat is best snel tot stand gekomen. Maar we zijn van mening dat we een afgewogen pakket afspraken hebben kunnen maken waarvan wij vinden dat we dit aan jullie kunnen presenteren. Wij voelen het comfort het resultaat positief voor te leggen aan jullie als leden.

De tekst van het Sociaal Plan wordt nu geschreven door Paques en vervolgens door de vakbonden gecontroleerd. Er volgt dan altijd nog wat afstemming om de puntjes op de i te zetten. We hopen jullie begin volgende week uit te kunnen nodigen voor een bijeenkomst waarin we het resultaat gaan uitleggen en toelichten.

We leggen dan ook uit hoe het traject verder loopt en hoe we de stemming organiseren. De leden hebben immers het laatste woord en bepalen of het resultaat voldoende is om het een akkoord te laten zijn.

Tot zover. Jullie horen weer snel van ons.


Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E:  t.westra@cnvvakmensen.nl