Bijeenkomst Sociaal Plan Paques op 26 maart

Na 2 overlegrondes hebben de vakbonden een resultaat bereikt met Paques over een Sociaal Plan. Jullie kregen hierover al een nieuwsbrief. We zijn van mening dat er een evenwichtig resultaat op tafel ligt.

We, dat zijn CNV en FNV, nodigen je daarom van harte uit voor het bijwonen van de bijeenkomst op:

Dinsdag 26 maart 2024 van 12.30 uur tot 13.30 uur (met mogelijkheid uitloop tot 14.00 uur)
Locatie voor de bijeenkomst: Paques in Balk, de BiobizzHub (BBH) is voor ons gereserveerd. 

We hebben wederom afgestemd met Paques dat deze bijeenkomst wordt gehouden onder werktijd. Het is geen bezwaar als je in werktijd deelneemt aan de bijeenkomst.

We gaan het resultaat in een personeelsbijeenkomst toelichten en met jullie bespreken. Op de bijeenkomst is al het personeel welkom, zowel leden als niet-leden.

Een resultaat is pas een akkoord wanneer de vakbondsleden daar een oordeel over hebben gegeven. Uiteindelijk mogen leden van de vakbond dus stemmen. Dit gaat we digitaal doen en we zullen dit tijdens de bijeenkomst verder toelichten.

Na de bijeenkomst zullen we jullie nog een nieuwsbrief sturen, met daarin het concept sociaal plan, de presentatie die we 26 maart geven en een link om digitaal te stemmen. Op deze manier hopen we jullie de tijd te geven om een goed oordeel te kunnen vormen over het sociaal plan.

We beseffen ons dat de uitnodiging aan de late kant is, maar hopen dat het een ieder op tijd bereikt.

Als er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag!

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E:  t.westra@cnvvakmensen.nl