CNV bedrijfsledengroep G4S Nederland

Bij G4S Nederland heeft vakbond CNV Vakmensen een actieve groep kaderleden. Zij stellen zich graag nog even aan jullie voor via deze nieuwsbrief. Ook horen zij graag van jou als lid hoe je werk bij G4S Nederland je nu vergaat.
CNV bedrijfsledengroep G4S Nederland

Wij zijn de BLG G4S van het CNV en zijn benieuwd naar jouw ervaringen binnen G4S. Binnen de BLG G4S zijn wij met 9 collega's uit het land en komen ongeveer 6 keer per jaar bijeen om allerhande zaken te bespreken die binnen ons bedrijf spelen. Dit kunnen zaken zijn die goed gaan maar we bespreken ook zaken die niet goed lopen en waar wij tegen aan lopen op de diverse objecten waar G4S zit. En dat zijn de objecten waar jullie, onze collega`s hun werkzaamheden uitvoeren.

Diverse onderwerpen

Ook bespreken we op dit moment veel onderwerpen welke met de aflopende en de nieuw af te spreken cao, wij hebben hier inbreng in en de onderhandelaars nemen onze inbreng mee naar de cao onderhandelingen.

Belronde kaderleden

Om een goed beeld te kunnen krijgen waar jullie zoal tegen aanlopen zijn wij van plan om begin mei 2024 een belrondje naar alle leden te doen die zijn aangesloten bij CNV beveiliging. Misschien kunnen jullie alvast nadenken over lopende zaken.

Vacature

Ook zijn wij nog op zoek naar twee of meer collega`s uit het Noord, Oost en Zuid Nederland om onze BLG te versterken. Lijkt het jullie leuk en interessant om mee te praten en in de BLG plaats te nemen laat dit dan vooral weten tijdens onze bel ronde van begin mei.

Contact

Als jullie al voor de belronde dingen te delen hebben neem dan contact op met Eddy Uitbeijerse. Eddy kan als voorzitter jullie bijpraten en indien mogelijk met de juiste personen in contact brengen.

Eddy Uitbeijerse Voorzitter van de BLG CNV/G4S, telefoonnummer 06-26062355.  

Erik Maas, vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
e.maas@cnvvakmensen.nl