Terugkoppeling ledenraadpleging Shin Etsu

Beste leden bij Shin Etsu, Via onderstaande link lees je meer over de terugkoppeling na de ledenvergadering van 15 december. Goede dagen toegewenst, Johann Honders

Beste leden werkzaam bij Shin-Etsu,  

Woensdag 15 december hebben wij meerdere ledenbijeenkomsten gehouden die goed zijn bezocht. Tijdens deze bijeenkomsten hebben wij jullie gevraagd naar jullie ervaringen, gevoel en zienswijze op het afgelopen jaar. De ledenbijeenkomsten hebben wij als open en eerlijk ervaren. Velen van jullie hebben de kans aangegrepen en hun mening verkondigd, ook over zaken die niet goed zijn gegaan.

Als nieuwe bestuurder bij Shin-Etsu ben ik blij met de betrokkenheid vanuit jullie, onze leden.

Zoals ik tijdens de ledenbijeenkomsten ook heb gezegd, het is jullie CAO en daarom ook belangrijk om je uit te spreken en samen te kijken naar wat jullie belangrijk vinden in een nieuwe CAO. Dit kan ik niet alleen, de vakbond op de werkvloer zijn jullie, jullie weten wat er allemaal speelt, jullie spreken iedere dag de collega’s.

De volgende stap in het proces is dat wij contact zullen zoeken met de bestuurder van Shin-Etsu om na de feestdagen samen het gesprek aan te gaan.

Zodra dit gesprek plaats heeft gevonden zal ik jullie inlichten middels een nieuwe nieuwsbrief. Tot die tijd wens ik jullie namens de CNV fijne kerstdagen en veel gezondheid toe.

Ik sta open voor vragen en/of opmerkingen, stuur een mail naar j.honders@cnvvakmensen.nl

Namens de onderhandelingsdelegatie,

Met vriendelijke groet,

Johann Honders