Cao-overleg Shin-Etsu op 23 september van start

In april stond het cao-overleg tussen vakorganisaties en Shin-Etsu gepland. Door Corona werd het cao-overleg in april uitgesteld. Daarna is het overleg nog eens uitgesteld vanwege corona.

Hopelijk is driemaal scheepsrecht en kan het overleg nu eindelijk plaatsvinden met werkgever op 23 september.

Financiële positie Shin-Etsu
De eerste gespreksonderwerpen zijn de financiële positie van het bedrijf en de invloed van Corona op de productie en de bedrijfsvoering. Heb jij daar een goed beeld bij? Hoe gaat het met het bedrijf? In hoeverre is de productie nog op peil? Welke signalen geeft het bedrijf intern hierover af bij jou als werknemer. Deze vragen zijn van belang bij het formuleren van een loonvraag.

Andere onderwerpen
Ook hoor ik graag in hoeverre Shin-Etsu nog stappen kan zetten op het vlak van duurzame inzetbaarheid, scholing en het voorzien van een veilige werkplek.

Contactgegevens 
Krijg je de nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou in het relatiesysteem. Je kunt deze nieuwsbrieven ook digitaal ontvangen door alsnog jouw e-mailadres in mijnCNV toe te voegen of deze telefonisch of per mail door te geven aan CNV Info: 030 751 1007 of per e-mail: info@cnvvakmensen.nl 

Heb je nog opmerkingen over de onderhandelingen?
Dan hoor ik dit deze graag per e-mail tot uiterlijk 22 september 2020.

Arjan Baselmans,
bestuurder CNV Vakmensen
E a.baselmans@cnvvakmensen.nl
M 06 4782 6869