Update cao-onderhandelingen PPG

Vandaag vond de tweede bijeenkomst in het kader van de cao-onderhandelingen voor de verlenging van jullie cao plaats.

Twee weken geleden hebben wij namelijk al een eerdere sessie met jullie directie gehad; omdat op dat moment onze eigen voorstellenbrief nog niet gereed was, beperkte die zich tot een rapportage door het bedrijf over de financiële performance.

Doordat een zeer groot aantal leden de enquête over de cao-voorstellen heeft ingevuld, is uiteindelijk een representatieve lijst van voorstellen ontstaan, die we vandaag met jullie directie hebben gedeeld. Deze lijst met voorstellen kun je hier vinden.

Daarnaast heeft ook de directie van haar kant een aantal voorstellen gedaan voor de verlenging van de cao. De volledige lijst met voorstellen van de directie vind je hier.

Tot een inhoudelijke bespreking van de voorstellen is het tot nu niet gekomen, we verwachten dat daarmee een begin gemaakt zal worden tijdens de volgende bijeenkomst, die plaatsvindt op 22 juni 2021.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van het verloop van die gesprekken!

Voor degene die deze nieuwsbrief per post ontvangen, kunnen deze nieuwsbrief op onze website terug vinden. Je kunt de voorstellen lezen door op de linkjes te klikken. De website is: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/chemie-en-energie/cao-ppg-coatings

Heb je vragen?
Neem dan gerust contact op.

De onderhandelingsdelegatie

Chantal van Binsbergen (CNV Vakmensen)
Erik de Vries  (FNV Procesindustrie)  
Thea Snijder                                             
Leen van Mever