CNV stelt ultimatum aan Albemarle

Wij hebben zojuist per brief een ultimatum gesteld aan Albemarle. Dat houdt in dat we van Albemarle eisen dat ze tegemoetkomt aan onze eisen en dat we anders actie gaan voeren. Het ultimatum loopt af op dinsdag 8 maart om 12.00 uur.

Albemarle, kom over de brug!

Wij hebben zojuist per brief een ultimatum gesteld aan Albemarle. Dat houdt in dat we van Albemarle eisen dat ze tegemoetkomt aan onze eisen en dat we anders actie gaan voeren. Het ultimatum loopt af op dinsdag 8 maart 2022 om 12.00 uur.

Als we voor dinsdag 8 maart om 12.00 uur geen overeenstemming met Albemarle hebben bereikt, ligt de weg voor ons vrij om actie te voeren. Jullie hebben tijdens de driekwart vergaderingen aangegeven hiertoe bereid te zijn. Wij weten dat jij recht hebt op een nette cao. Op een eerlijke loonsverhoging. Goede afspraken over je duurzame inzetbaarheid. Wij gaan samen met jou actie voeren zodat jij krijgt waar jij recht op hebt.

De komende periode gaan we samen met het actiecomité bepalen welke acties gevoerd gaan worden. Wil jij op de hoogte blijven van acties? Dat kan door je aan te melden voor de Whatsapp-groep. Je kunt hiervoor de link in deze e-mail gebruiken.

Die nette cao, die gaan we halen. Tot snel!

Link naar de Whatsapp-groep:

Klik hier

of neem contact op met mij via de mail.

Munire Manisa
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06-34497450
E: m.manisa@cnvvakmensen.nl




Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error