Ledenbijeenkomst bij Hexion 21 februari

Uitnodiging (herinnering) voor de ledenvergadering op 21 februari 2019. Er zullen in twee ledenvergaderingen voorstellen worden besproken met de vakbondsleden, samen met FNV. Zorg dat je er bij bent, dan kun je vertellen wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao.
Cao onderhandelingen 2019 gaan starten bij Hexion. Op 25 maart 2019 gaan de cao-onderhandelingen weer van start bij Hexion. De leden worden hierbij opgeroepen om mee te praten, een mooie cao af te sluiten.

Voorstellenbrief

De huidige cao expireert op 31 maart 2019. Daarom gaan we de werkgever vooraf aan de onderhandelingen voorstellen sturen. Deze voorstellen zullen de inzet zijn voor een nieuwe cao.

De voorstellenbrief wordt met de leden opgesteld en vooraf aan de werkgever gestuurd als inzet voor de cao gesprekken. Jij bent lid van de vakbond, dus maak gebruik van je recht om cao voorstellen in te dienen bij je vakbondsbestuurder. De voorstellen bespreken we op 21 februari 2019 in een ledenvergadering waar ook jij voor bent uitgenodigd!

Ledenvergadering
Op 21 februari 2019 zullen er in twee ledenvergaderingen voorstellen worden besproken met de vakbondsleden, samen met FNV.
Zorg dat je er bij bent, dan kun je vertellen wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe cao.
Om de onderhandeling te kunnen voeren heb ik jouw inzet nodig. Ga niet afwachten totdat er een onderhandelingsresultaat is
bereikt, maar wees betrokken vanaf de voorkant. Wat vind jij van de huidige cao, wat mis je daarin, wat kan beter?
Jij hebt invloed op jouw cao. De ledenvergadering wordt op twee tijdstippen gehouden. Hierdoor kan iedereen één van de momenten aanwezig zijn. LET OP! Andere locatie dit keer.

De ledenvergadering zijn op:
Datum: 21 februari 2019
Tijdstip: 10.00 uur en 19.30 uur
Locatie: Carlton Hotel, Curieweg 1 te Spijkenisse
Laat even weten welk moment jij aanwezig kunt zijn. Doe dit samen met jouw.

Word lid voor het collectief en solidair! Zorg dat je collega lid wordt!

Voor vragen of opmerkingen kun je Fadua Toufik bestuurder CNV vakmensen benaderen.

Fadua Toufik
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 – 10 20 8590
E: f.toufik@cnvvakmensen.nl