Uitnodiging ledenvergaderingen Gasunie

Aan de leden werkzaam bij Gasunie, Zoals aangekondigd houden we in september en oktober ledenvergaderingen om de stand van zaken binnen Gasunie, de nieuw voorgestelde pensioenregeling en onze inzet voor de cao te bespreken.

Deze uitnodiging heeft even op zich laten wachten omdat we zeker wilden weten dat iedereen door Gasunie in staat wordt gesteld om de vergaderingen bij te wonen. Dat is gelukt, als je meldt dat je naar de vergadering gaat geldt voor die dag vakbondsverlof en mag je je bus gebruiken om de vergadering te bezoeken. Meld wel even van te voren bij je leidinggevende dat je naar de vergadering gaat. Meld ook bij ons dat je komt dan zorgen wij voor voldoende plek.

Stemming over nieuwe pensioenregeling

Voor de zomer hebben we met Gasunie onderhandeld over een nieuwe pensioenregeling. De oude loopt tot eind van het jaar en dus moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt. Er ligt nu een onderhandelingsresultaat dat we tijdens de ledenvergaderingen aan jullie ter stemming zullen voorleggen. Voorafgaand aan de ledenvergaderingen organiseren we samen met Gasunie informatiesessies over de ins -en outs van de voorgestelde regeling door een filmpje wat je zelf op methanet kunt bekijken ter voorbereiding. Op de ledenvergadering zullen we de laatste vragen over de pensioenregeling beantwoorden en vervolgens stemmen.

Inzet nieuwe cao

Daarnaast zullen we het hebben over onze inzet voor de nieuwe cao. Wat we gaan vragen is natuurlijk aan jullie!

Stand van zaken

Na het stoppen van het kernteam zijn er toch nog heel wat zaken over waarover we met Gasunie in gesprek zijn. Zoals het resterende collectieve budget, Gasunie plannen voor inleen, invulling van 1 jaar 80-90-100, vervolg van duurzame inzetbaarheid, thuiswerken en zaken omtrent ATW. Al deze zaken zullen we bespreken tijdens de ledenvergaderingen zodat we gezamenlijk kunnen bepalen hoe verder.

Kortom, volle agenda’s waarbij jullie inbreng cruciaal is!

Het is noodzakelijk dat je je vantevoren aanmeld. Doe dat voor 1 van onderstaande ledenvergaderingen bij:

Froucke.Ykema@fnv.nl voor leden van FNV

onderzoeknoord@cnvvakmensen.nl voor leden van CNV Vakmensen

GRONINGEN: 20 september van 9.00 uur tot 12.00 uur (na afloop lunch) en van 14.00 uur tot 16.30 uur

DEVENTER: 24 september van 9.00 uur tot 12.00 uur (na afloop lunch)

AMSTERDAM: 24 september van 14.00 uur tot 16.30 uur (geen lunch)

WEERT: 27 september van 9.00 uur tot 12.00 uur (na afloop lunch)

UTRECHT: 4 oktober van 10.00 tot 12.00 uur (na afloop lunch)

ROTTERDAM: 4 oktober van 14.00 uur tot 16.30 uur (geen lunch)

Met vriendelijke groet,

Joosje de Lang
Bestuurder FNV Industrie

Sijtze de Bruine
Bestuurder CNV Vakmensen