Forbo Novilon: het woord is nu aan jou

Inmiddels zijn de teksten van het onderhandelingsresultaat klaar en krijg jij de kans om te laten weten wat jij ervan vind. Vanavond heb je nog een laatste kans om online uitleg te krijgen over het resultaat

Onderhandelingsresultaat uitgewerkt

Nadat we een akkoord hadden bereikt zijn we met je werkgever bezig geweest om de teksten uit te werken van het onderhandelingsresultaat. Dat proces is afgerond en nu kunnen dit met je delen. Vorige week heb ik je al op hoofdlijnen geinformeerd waarover we overeenstemming hebben bereikt en nu kun je het zelf lezen. Het onderhandelingsresultaat heb ik als bijlage toegevoegd aan deze nieuwsbrief.

Online informatiebijeenkomst

Vorige week had je al de gelegenheid om een informatiebijeenkomst bij te wonen en uitleg te krijgen over het bereikte akkoord. Vandaag krijgen je collega's van Forbo Flooring de kans om uitleg te krijgen over het onderhandelingsresultaat. Vanavond organiseren we als bonden nog een online sessie  voor de collega's van Novilon en Flooring die niet konden aanschuiven bij de bijeenkomsten op de locaties. Wil je vanavond bij de online sessie zijn, gebruik dan deze link:  infobijeenkomst via MS Teams 13 februari, van 20:00-21:00 uur. 

Jij kan stemmen

Nu is het woord aan jou. We zijn heel benieuwd naar wat jij vindt van het akkoord. Je kunt uiterlijk 21 februari 2024, 10.00 uur stemmen. Als de meerderheid van de leden van CNV Vakmensen akkoord is met het onderhandelingsresultaat, dan is er sprake van een nieuwe cao Forbo Novilon. Leden van CNV Vakmensen ontvangen separaat de mogelijkheid om hun stem uit te brengen.

Online cao

Op de cao-pagina kun je het hele traject op de voet volgen en ook actief meepraten. Reageren op nieuwsbrieven of op anderen en je vraag stelllen. Het laatste nieuws over de onderhandelingen ontvang jij ook per mail maar kun je hier altijd vinden. Ga naar de cao-pagina Cao Forbo Novilon | CNV Vakmensen

Betrek je collega

Als vakbond kunnen we geen boodschappen voor je doen, je auto voltanken of je energierekening betalen. We kunnen wél een goede cao voor je afsluiten. De belangrijkste taak van vakbonden is het maken van afspraken over werk en inkomen namens de leden. Maar die goede cao komt er niet zomaar. Zonder leden is het moeilijk om goede afspraken te maken. Met elk nieuw CNV-lid worden we sterker en zijn we meer representatief bij je werkgever. Dit is de kern van ons werk, ook bij Forbo Novilon. Voor je collega die nog geen lid is hebben we daarom een aantrekkelijk aanbod.
Tijdelijk betalen nieuwe leden voor de eerste 6 maanden €24 voor het lidmaatschap. Als jij als lid een nieuw lid aanbrengt krijg jij van ons een cadeaubon van €20. Ga voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven naar www.cnv-ledenwerven.nl 

En verder..

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je. 
Tot snel!

Niels Rook, bestuurder CNV Vakmensen
M +316 8141 9161 / n.rook@cnvvakmensen.nl

 

Downloads