Fibrant cao 2019, nu komt het aan op jullie stem

Alle leden hebben het resultaat van de cao-onderhandelingen ontvangen en kunnen beoordelen. Gisteren, 19 juni, is er in de ledenvergaderingen uitvoerig gesproken over hoe het resultaat tot stand is gekomen en zijn de vragen en opmerkingen besproken.

Het is duidelijk dat het resultaat niet is wat de leden wensten. Wij hebben in de ledenvergaderingen uitgelegd, waarom dit resultaat aan jullie wordt voorgelegd. Er is veel en lang gesproken, onderhandeld en nagedacht over oplossingen. Uiteindelijk bleek dit is het maximaal haalbare in de onderhandelingen! Nu is het aan jullie als leden om met je stem aan te geven of je akkoord gaat met dit resultaat, óf dat je niet akkoord wilt gaan. Zoals ook in de ledenvergaderingen nadrukkelijk is uitgelegd, hebben jullie alle vrijheid om je keuze te maken. Daarbij hebben wij ook gewezen op de gevolgen van de keuze. Het is jullie cao. Als jullie akkoord gaan is deze cao tot 1 juli 2020 van toepassing en volgt dan de volgende cao. Als jullie niet akkoord gaan moeten jullie daarvoor ook bereidt zijn om acties te voeren! Dit is immers het maximaal haalbare uit de onderhandelingen.

Alle leden moeten stemmen
Ik wil benadrukken dat het belangrijk is om gebruik te maken van je stem. Stem voor of stem tegen, maar breng wel je stem uit dat is heel belangrijk.

Hoe stemmen
Je kunt heel eenvoudig stemmen, door vóór vrijdag 28 juni 2019 een mail te sturen naar: r.smeets@cnvvakmensen.nl
Zet daarin je naam én lidmaatschapsnummer en

  • Ik ga WEL akkoord met de cao
  • Ik ga NIET akkoord met de cao
Mocht je je lidmaatschapsnummer niet vinden, vermeldt dan je adres!
Praat verder over de cao op Je Achterban Fibrant. Stel hier je vragen en deel jouw mening over het resultaat.

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!
CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!



Ron Smeets
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 11 55 94
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl