Tussentijds bericht cao-onderhandelingen Diversey cao

Afgelopen woensdag 31 januari hebben wij als CNV Vakmensen wederom onderhandeld over de totstandkoming van jullie nieuwe cao bij Diversey. Omdat het een en ander langer duurt dan bedacht in het cao-proces sturen we jullie een update van het cao-overleg bij jullie werkgever Diversey.

Onderhandelingen

Afgelopen woensdag 31 januari hebben wij als gezamenlijke vakbonden FNV en CNV Vakmensen wederom onderhandeld over de totstandkoming van jullie cao.

Een van de punten die voor jullie belangrijk zijn is natuurlijk looptijd en de daarbij behorende cao loonsverhoging. We hebben met jullie werkgever in een constructieve sfeer een verdere verkenning gemaakt, met als doel de inflatieachterstand te repareren in deze cao. Jullie werkgever erkent dit ook. Dat vergt van ons, maar ook van de werkgever, de nodige inspanning maar ook de nodige creativiteit.

Omdat we met elkaar nog wat rekenwerk hebben te doen, met name aan werkgeverszijde, kunnen we jullie mededelen dat er toch nog een extra onderhandelingsronde nodig is.

Die volgende cao-onderhandelingsronde is al gepland en wel op; maandag 26 februari. We hebben met elkaar ook echt de intentie uitgesproken deze dag tot een resultaat te komen dat wij aan de leden kunnen voorleggen, de data voor de ledenvergadering hebben we nog niet kunnen plannen maar die volgen binnenkort.

Namens de onderhandelingsdelegatie

Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 2060 1819
g.vandijk@cnvvakmensen.nl