Cao-onderhandelingen Zwembaden van start

Binnenkort starten de cao-onderhandelingen voor cao Zwembaden. Graag willen wij weten wat jouw wensen zijn voor een de nieuwe cao en vragen daarom de enquête in te vullen. Dit kan tot 10 oktober. Wij willen graag van je weten hoe het met je gaat en wat jij graag wilt in de nieuwe cao.

Klik hier voor het invullen van de enquête.

Cao-pagina

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.

Op de cao-pagina van Zwembaden kun je voor nu ook de enquête vinden. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan in de zoekbalk Zwembaden in. Hier vind je een tijdsbalk. Bij ideeën kan je de enquête invullen.

Iedereen, lid of geen lid, kan daar meepraten, vragen stellen of iets aan de orde brengen. Je hebt geen account nodig. Dus ook voor je collega’s die (nog) geen lid zijn maar wel een mening hebben over de cao en willen meepraten.


CNV Vakmensen
Willem Kruithof, cao-onderhandelaar
E. w.kruithof@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error