CNV Leden stemmen in met nieuwe cao AH Logistics!

In de afgelopen twee weken hebben CNV leden zich tijdens ledenvergaderingen kunnen uitspreken over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao Albert Heijn Logistics.
In meerderheid hebben de leden van CNV Vakmensen tijdens de bijeenkomsten ingestemd met het op 25 april jl. bereikte onderhandelingsresultaat. Hiermee is de cao wat CNV Vakmensen betreft een feit! 

Nog even de highlights uit het bereikte onderhandelingsresultaat op een rijtje: 
  • het verlengen van de baangarantie tot en met eind 2023; 
  • huidige medewerkers houden wat ze hebben, dus de goede arbeidsvoorwaarden zoals die nu al in de cao staan wijzigen voor hen niet; 
  • Gedurende de looptijd van de nieuwe cao komt er een scholingsbudget van € 3000,- inclusief eenmalig 3 scholingsdagen;
  • de salarissen en salarisschalen worden met in totaal 5% in 2 jaar tijd verhoogd, verdeeld over 2,25% per periode 5-2019 en 2,75% per periode 5-2020.
De input van de (kader)leden in de afgelopen maanden heeft absoluut bijgedragen aan de totstandkoming van het onderhandelingsresultaat en hiermee dus de nieuwe cao. Dank aan iedereen die meegedacht heeft en reacties heeft ingezonden!

We gaan nu aan de slag om het onderhandelingsresultaat te verwerken in de herschreven cao tekst, waarna deze voor jullie ter beschikking zal komen. Ook verwacht ik dat we in de komende maanden een start zullen maken met het geven van invulling aan de gemaakte studie afdpraken, zoals partijen in het onderhandelingsresultaat overeengekomen zijn. Zodra hierover nieuws te melden valt, zal ik jullie natuurlijk informeren. 

Met vriendelijke groet, 

Martijn den Heijer, bestuurder

Als jij vragen/opmerkingen hebt, kan je bij mij terecht op telefoonnummer 030 751 1950 of ook per e-mail m.denheijer@cnvvakmensen.nl / Twitter: @mdenheijer