Cao boekje AH Logistiek en voorbereiding nieuwe cao

Het cao-boekje 2023 is getekend. En de nieuwe cao komt al dichterbij. Wat zijn de belangrijke thema’s? De CNV-kaderleden bespreken die op 14 november. Daarna maakt CNV Vakmensen een enquête. (w załączniku znajduje się polski biuletyn).

Die enquête krijg je waarschijnlijk in januari. Want de CNV-leden bepalen wat er in de CNV-voorstellenbrief komt.
Je kunt het cao-boekje vinden op onze website CAO_AH_Logistiek_2023-2024.pdf (windows.net)

Thema’s

Welke thema’s bespreken we met de CNV-kaderleden op 14 november?

  • Loonsverhoging: welke richting wordt het volgend jaar?
  • Werkzekerheid: bijna niemand krijgt meer een vaste, fulltime baan. Hoe doorbreken we dat?
  • Ouderenmaatregelen: volgens de cao hoef je boven de 49 jaar jaar niet meer in de nacht. Het is wetenschappelijk bewezen, dat je gemiddeld stukken korter leeft als je jaren in de nachtdienst zit. Hoe zorgen we ervoor, dat iedereen ook de komende jaren uit de nacht mag? Dus ook parttimers, ook het middenkader?
  • Uitzendkrachten: zij willen het liefst ook een rechtstreeks contract met Albert Heijn. En een eerlijke beoordeling. En een haalbare norm. Daarom zijn er op initiatief van CNV Vakmensen gesprekken tussen AH, de uitzendbureaus en de vakbonden.
  • En als jij thema’s hebt: meld ze aan de CNV-kaderleden of aan mij. Dan bespreken we jouw thema en nemen ook een vraag daarover op in de CNV-enquête.

Afgelopen jaar hebben we een prachtig cao-resultaat bereikt, omdat alle groepen medewerkers samen streden. Doel van CNV Vakmensen is om ook volgend jaar een prachtige cao te hebben. Dat lukt alleen, als weer alle groepen medewerkers met elkaar samen werken.

Roel van Riezen
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Bijlage: deze nieuwsbrief in het Pools

Downloads

Wil je reageren op dit bericht?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error