Cao-Particuliere Beveiliging: we zijn er nog niet uit

Afgelopen week is er opnieuw onderhandeld voor een nieuwe cao voor de ruim 20 duizend particuliere beveiligers. En om een oplossing te vinden voor de problemen die werkgevers hebben met de loonstijging in de huidige cao. Het nieuws: we zijn er nog steeds niet uit met de werkgevers.

De afgelopen weken hebben we met de andere vakbonden en onze kaderleden meerdere keren gezocht naar een akkoord met werkgevers. Een akkoord waarin we hooguit willen praten over uitstel, maar geen loonruimte weggeven. Voor de leden van CNV is het daarnaast belangrijk dat zowel de lonen als de arbeidsomstandigheden in de particuliere beveiliging echt gaan verbeteren. Op dit moment zijn we daar nog niet uit.

Ik zou graag meer vertellen, maar er is op dit moment nog geen voorstel dat ik de leden kan voorleggen. Samen met de kaderleden in de cao-delegatie zoeken we verder. Ik hoop - zodra we er uit zijn - met goed of slecht nieuws te komen.

Heb je vragen, stel ze gerust. Er komen heel veel vragen binnen per mail, WhatsApp en telefoon. Ik probeer zoveel mogelijk leden te woord te staan, maar kan op dit moment niet op alles direct reageren. Ik hoop dat later te doen of de vragen te beantwoorden in een nieuwsbrief. Dat doe ik zodra we weten wat er uit de onderhandelingen komt. Wordt vervolgd.

Bekijk de cao-pagina

Erik Honkoop
Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen
M: 06 - 5132 0918
E: e.honkoop@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error