Vergeet niet te stemmen over de nieuwe cao Fermacell

We herinneren je graag eraan je stem uit te brengen over het aangepaste onderhandelingsresultaat voor de nieuwe cao Fermacell. Voor degenen die niet bij de bijeenkomsten op woensdag zijn geweest lichten we ook nog een nieuwe (positieve) wijziging even toe.

Positieve wijziging

Er is nog een positieve wijziging op het onderhandelingsresultaat (zie bijlage) dat we eerder toezonden. Voorafgaand aan de ledenbijeenkomst van woensdag heeft directeur Ton Bouw aangegeven een gebaar te willen maken in deze tijd van oplopende inflatie. In afwijking van het aangepaste onderhandelingsresultaat zal de tweede loonsverhoging van 2% niet op 1 april maar op 1 januari 2023 plaatsvinden.
De eerste loonsverhoging van 3.25% zal zoals al bekend was al vanaf 1 juli 2022 met terugwerkende kracht plaatsvinden. Dat geldt uiteraard als de leden in meerderheid vóór het onderhandelingsresultaat stemmen. De overige onderdelen van het onderhandelingsresultaat vind je zoals aangegeven in de bijlage. 

Stemmen

Je kan zoals eerder aangekondigd, digitaal jouw stem uitbrengen. Er zal met niemand worden gedeeld of je vóór of tegen hebt gestemd. Alleen het eindresultaat wordt natuurlijk gedeeld.

Stemmen kan met deze link.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen stemmen! Mocht je horen dat het bij iemand niet lukt om te stemmen of dat iemand deze nieuwsbrief niet heeft ontvangen, laat het dan even aan André Nauta, Rudy Giesbers of mij weten. Ook bij andere vragen of opmerkingen kun je bij ons terecht. Stemmen is tot uiterlijk vrijdag 4 november mogelijk. De week erop maken we het resultaat bekend.

Meepraten?

Het hele cao-traject is te volgen op onze cao-pagina. Je kan daar ook je vragen stellen en meepraten. Ga naar de cao-pagina. 

Namens de onderhandelingsdelegatie,
Hubert Koetsveld, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6579 /  h.koetsveld@cnvvakmensen.nl

Downloads