Ledenbijeenkomsten Fermacell op 26 oktober

We willen je graag uitnodigen om op woensdag 26 oktober aanwezig te zijn bij één van de ledenbijeenkomsten. Er zullen twee bijeenkomsten plaatsvinden: van 12:30 tot 13:30 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. We zullen in de bijeenkomsten een toelichting geven op het laatste onderhandelingsresultaat over de nieuwe cao.

2 Ledenbijeenkomsten op 26 oktober 

De 2 bijeenkomsten zullen plaatvinden in de Presentatiezaal. Het nieuwe, verbeterde onderhandelingsresultaat treffen jullie in de bijlage aan. We zullen het tijdens de bijeenkomsten dus allemaal toelichten. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen vrij en zonder druk kan stemmen, zal de stemming digitaal plaatsvinden. Je kunt stemmen vanaf de dag van de ledenbijeenkomst (26 oktober dus) tot en met vrijdag 4 november. Daarna zal het resultaat bekend worden gemaakt.

Stemmen kan vanaf 26 oktober tot en met 4 november 

Je kunt met deze link aangeven of je vóór of tegen het voorstel bent (de link staat pas op 26 oktober open). We bevelen jullie van harte aan om allemaal aanwezig te zijn op 26 oktober! Naast de kaderleden André Nauta en Rudy Giesbers zullen ook Willem Timmer en ondergetekende aanwezig zijn. Ik zal de cao namelijk van Agostino di Giacomo Russo gaan overnemen. 

Vragen?

Heb je nu alvast een vraag of opmerking over het nieuwe onderhandelingsresultaat? Neem dan gerust contact op met André of Rudy. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht via onderstaande contactgegevens. Ook kan je terecht op de cao-pagina: Cao Fermacell | CNV Vakmensen

Hubert Koevoets, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2886 6579 / h.koevoets@cnvvakmensen.nl

Downloads