Cao bespreking op 4 januari 2024 bij Fermacell

Kom naar de CNV-ledenbijeenkomst op donderdag 4 januari 2024 om 12:30! Er is er ook één om 14:00. Het is geen nieuwjaarsborrel, er is serieus werk te verrichten: we bespreken de nieuwe herschreven cao-tekst en we moeten het vooral over onze nieuwe cao in 2024 hebben.

Daarom krijgen jullie binnenkort nog twee mails: 
1.    Eind volgende week komt er eentje met de vernieuwde cao-tekst. Die hebben Alex Vermeulen, André Nauta en Leon van der Elsen naar aanleiding van jullie vorige opmerkingen hernieuwd. Nu wordt deze volgende week geaccordeerd door het management en deze tekst sturen we dan aan alle CNV-leden door. Graag hebben we het er dan de 4e over om deze nieuwe tekst te bevestigen. 

Nieuwe cao-onderhandelingen

2.    Vlak ná de kerst komt de tweede mail met een opzet van de voorstellenbrief voor de nieuwe cao. We hebben het immers over onze cao-voorwaardes gehad op 2 oktober en wat toen allemaal gezegd is, zal ik in een voorstellenbrief zetten. Dan kan deze mooi als basis dienen om verdere ideeën uit te wisselen voor een nieuwe brief. Deze brief stuur ik dezelfde dag op 4 januari nog op naar de directie van Hardi Fermacell.
Want op woensdag 10 januari beginnen we al met de cao-onderhandelingen. Na deze eerste onderhandelingsronde is er de tweede op 24 januari.
Kortom, er is wat te bespreken. Kom dus ook!

Groeten, namens de cao-onderhandelingsdelegatie,
André Nauta (kaderlid)
Rudy Giesbers (kaderlid)
Leon van der Elsen (bestuurder)

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error