Acties in de Houthandel gaan door

Deze week hebben we tot nu toe twee acties gevoerd. Maandagochtend stonden we in Bunnik met de leden die in Bunnik en omgeving werken. Vanochtend stonden we bij de poort van TABS in Zaandam een lawaaiactie te houden.

Acties

Samen met het FNV beraden we ons op andere acties in het land. Zodra daar relevante en concrete informatie over is, delen we deze uiteraard met jullie. Het is belangrijk dat we op de vestigingen blijven praten over onze eisen in een nieuwe cao. Staken helpt zeker, maar onze eisen moeten ook op alle werkvloeren in de houthandels gaan gonzen. Zodra deze cao-onderhandelingen het gesprek van de dag zijn, merken jullie werkgevers dat ook. En zij zijn degene waar we mee aan tafel zitten. Leg nieuwsbrieven neer in de kantine. Maak je collega lid. Schuif aan bij onze Whatsapp-groep. Maak de cao levend, want dan krijgen we meer voor elkaar en dat levert jou meer op.

Wisseling van de wacht

Jaap Bosma gaat langzaam wennen aan de gedachte dat hij met zijn welverdiende pensioen kan. Ik mag het stokje overnemen. Gelukkig helpt Jaap mij her en der nog in dit traject. Je snapt vast dat het een rare periode is om in een nieuwe sector te stappen.

Nieuwe bestuurder

Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Saskia Spaargaren en werk sinds 2007 bij CNV Vakmensen. Eerst in de rol van vakbondsconsulent in de bouwsector, waar ik letterlijk met de poten in de klei stond. Nu al even als bestuurder waar ik ook zeker met de voeten op en in de klei blijf staan. Ik sluit graag een cao af, maar dat wil ik niet alleen doen. Daar heb ik jullie hulp keihard bij nodig.

Jullie horen van mij

Ik zal jullie vast ontmoeten de komende tijd! Graag tot ziens! Heb je vragen of opmerkingen, laat mij dit dan weten. Je kan je bij de Whatsapp-groep aansluiten. Tenslotte is alle nieuws te volgen en kun je meepraten op de cao-pagina: Cao Houthandel | CNV Vakmensen

Saskia Spaargaren, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5144 3597 / s.spaargaren@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error