Stemming eindbod voor cao Besloten Bus (Tour)

De werkgevers hebben na onderhandelingen een eindbod geformuleerd voor de cao Besloten Bus. De uitwerking van deze onderwerpen vind je in de bijlage bij deze nieuwsbrief.

                                              KLIK HIER OM TE STEMMEN
Je kunt jouw mening tot uiterlijk 19 december 2019 aan ons doorgeven. Ontvang je deze nieuwsbrief per post, dan heb je ook de mogelijkheid om digitaal te stemmen, ga hiervoor naar www.cnvvakmensen.nl/caos/tour/ Hierin staat de link naar de stemming.

Stemmen
Na een zomer hard werken aan nieuwe teksten van de cao die zorg draagt voor meer leesbaarheid is er onderhandeld over de openstaande punten. Daarbij blijkt een eindbod het beste resultaat te zijn dat de werkgevers willen dragen. Dit eindbod willen wij aan jullie voorleggen ter stemming over het resutaat. Het stemmen gebeurt digitaal en kun je je stem uitbrengen tussen uiterlijk 4 en 19 december 2020. Op vrijdag 20 december maken wij de uitslag bekend.
Wij vragen je bij een tegenstem wel om een stemverklaring te geven. Maak van jouw stemrecht gebruik, het gaat zowel om de kwantiteit als de kwaliteit.

Namens de cao-delegatie CNV Vakmensen Tour,
Peter Böeseken
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 20 43
E: p.boeseken@cnvvakmensen.nl


Downloads