Wat wil jij in de nieuwe cao van DB Cargo?

De cao van DB Cargo loopt op 31 maart af. Daarom beginnen half februari de cao onderhandelingen om tot een nieuwe cao te komen. CNV Vakmensen wil van jou graag weten wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe cao. Vul daarom hieronder onze enquête in.

Enquête
CNV Vakmensen wil graag weten wat jij belangrijk vindt bij de cao onderhandelingen. Op 18 februari gaan die van start. De onderhandelingen beginnen met het uitwisselen van voorstellenbrieven. In die voorstellenbrieven staan de voorstellen voor een nieuwe cao. CNV Vakmensen wil voorstellen die namens de achterban. En daarom peilen wij wat jij belangrijk vindt.

De enquête kan je hier invullen tot en met 2 februari! Doe dat dus vooral, dan nemen wij jouw ideeën mee.

Word lid en beslis straks mee!
Als je nu lid wordt van CNV Vakmensen kan jij straks mee beslissen over het onderhandelingsresultaat. Wordt het een goed resultaat? Stemt CNV daarmee in? Dat is dan aan jou. Word daarom nu lid via: https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Heb je andere ideeën voor de cao die je niet in de enquête kwijt kan? Mail ze dan vooral. Schroom niet en neem contact met mij op.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
M: 06 – 22 39 29 64