Ledenbijeenkomst DB Cargo 6 maart

De nieuwe cao bij DB Cargo is al geruime tijd een feit. Toch speelt er van alles binnen het bedrijf, maar ook op landelijk niveau met de pensioenen. Daarom willen we graag met jullie in gesprek op onze ledenbijeenkomst in Rotterdam op 6 maart as. In deze nieuwsbrief lees je hierover meer.

Ledenbijeenkomst
De afgelopen periode staat bol van de ontwikkelingen binnen DB Cargo én daarbuiten, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenen (zie hieronder). Daarom is het tijd voor een ledenvergadering om eens goed bij te praten. De ledenvergadering vindt plaats:

6 maart 2019
Van 16:00 tot 18:00 uur
De Nieuwe Poort in Rotterdam
Weena 711, Rotterdam

Ben je geen lid, maar heb je wel interesse? Dan ben jij ook welkom op deze ledenbijeenkomst.

Pensioenen
Gezamenlijke spoor- en OV bonden hebben een speciale pensioen ‘ansichtkaart’ gemaakt over de pensioenen. Zoals jullie weten zijn de onderhandelingen over het pensioen vastgelopen. Daarom hebben wij onze eisen op een rijtje gezet. Ben jij bereid om ons te steunen? Vul dan de ansichtkaart uit de bijlage in en stuur hem naar mij. Wil jij een aantal fysieke exemplaren van de ansichtkaart ontvangen voor in de kantine? Stuur mij dan ook een mail.

Meer weten over het pensioen? Kom dan vooral ook naar de ledenvergadering op 6 maart.

OR Verkiezingen
De OR verkiezingen komen er dit voorjaar weer aan. Binnenkort ontvang je van CNV Vakmensen de vraag of jij je verkiesbaar wil stellen voor de Ondernemingsraad. Heb je interesse? Dan kan je er alvast over nadenken. Wil je het er eens over hebben? Een koffie afspraak met mij is zo gemaakt.

Vragen en/of opmerkingen
Schroom niet en neem contact met mij op.

Sanne van der Meulen
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E: s.vandermeulen@cnvvakmensen.nl
M: 06 – 22 39 29 64

Downloads