Leden mogen stemmen over werkpakketten O&S

Leden van CNV Vakmensen en FNV Spoor werkzaam in Leidschendam mogen stemmen over werkpakketten O&S

Afgelopen periode hebben veel gesprekken plaatsgevonden omtrent werkpakketten O&S binnen Leidschendam. De ondernemingsraad heeft aangegeven waarschijnlijk, in de loop van volgende week, met een advies te komen.

CNV Vakmensen en FNV Spoor hebben jullie een resultaat voorgelegd. Dit resultaat gaat over mogelijke personele gevolgen naar aanleiding van de reorganisatie. Normaal is dit resultaat een uitkomst wat afgestemd is op een concept advies van de ondernemingsraad met voorbehoud van een afspraak met de vakbonden. In deze bijzondere situatie zijn er te veel vragen gekomen die met nut en noodzaak te maken hadden en niet bij de vakbonden lagen.

Het is dus mogelijk dat naar aanleiding van het advies van de ondernemingsraad aanvullende maatregelen nodig zijn, maar dat weten wij nu niet. Om de ondernemingsraad de tijd en de ruimte te geven om tot een goed onderbouwd advies te komen en vanwege de wens die jullie geuit hebben, hebben CNV Vakmensen en FNV Spoor besloten om het resultaat voor te leggen zoals die nu ligt.

Laat je horen, de leden bepalen:De leden van de vakbonden, die geraakt worden door deze reorganisatie, kunnen tot vrijdag 20 december 2019 hun stem uitbrengen. Dat kan door een email te sturen naar j.pique@cnvvakmensen.nl (voor leden CNV Vakmensen) of Roos.rahimi@fnv.nl (voor leden FNV Spoor).

Vragen of opmerkingen:
Mochten er verdere vragen of opmerkingen zijn, kun je ons ook bereiken via de kaderleden of de bovenstaande emailadressen.

Jerry Piquê
Bestuurder