Eindbod cao TSM

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2024. Op 18 december 2024 hebben we jullie geïnformeerd over de cao onderhandelingen. Wij gaven aan dat de we de directie gevraagd hebben om hun bod maar in zijn geheel op papier te zetten en ons het bod voor de kerst toe te sturen. Dat heeft de directie van Doeksen gedaan.

Op vrijdag 22 december 2023 hebben we het hele bod gekregen. Dat was te laat om jullie nog voor de kerst te informeren. Het totale bod (zie onderaan de pagina) bestaat uit twee delen. De punten waar we het nog niet over eens zijn en de punten waar we het al wel over eens zijn. We zullen met de kaderleden overleggen wat onze volgende stap zal zijn. Het kan zijn dat we ledenvergaderingen gaan houden of dat we eerst nog kijken of we toch nog een beter bod kunnen krijgen. Natuurlijk houden we jullie zoveel mogelijk op de hoogte.

Als je vragen of opmerkingen hebt dan horen we die ook graag. Je kan mij een mail sturen of je vraag stellen aan het kaderlid van CNV Vakmensen, Rudy van der Pol.

De cao online

Je kunt het hele cao-traject online volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina.

Jan Kampherbeek
Bestuurder CNV Vakmensen
E j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl
M 06 5160 2022