Cao-eindbod Verenigde Tankrederij afgewezen!

De leden van CNV Vakmensen en Nautilus hebben unaniem het (door de bonden zo geduide) eindbod van Verenigde Tankrederij (VT) afgewezen.

We hebben de leden ook gevraagd hoe we verder gaan als jullie werkgever niet bereid is om weer aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. Het antwoord was helder: dan starten we met acties. Echter: voordat dit realiteit wordt hebben de bonden aan de werkgever gevraagd om de ontstane situatie te bespreken aan de onderhandelingstafel. Jullie werkgever heeft hier positief op gereageerd.
Dit gesprek zal op 5 november aanstaande plaatsvinden.
Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat actievoeren noodzakelijk is en komt er alsnog een goede cao voor alle werknemers van de Verenigde Tankrederijen.

Maar het is en blijft van belang dat we samen sterk blijven staan! Zorg er dus voor dat zoveel mogelijk collega's lid worden van de bond: https://www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/
Mocht het ooit zover komen, dan hebben ook deze collega's recht op een stakingsuitkering. En doordat je lid bent kun je nog meer bereiken, want we doen veel meer voor onze leden dan onderhandelen over arbeidsvoowaarden.

Meer weten?
Kijk hier: https://www.cnvvakmensen.nl/vervoer/rijn-en-binnenvaart. Of neem contact op met de leden van de cao-commissie: Karel Mijnster of Alfred van Doorn, of met mij.

Nancy Abelskamp
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5125 1159
n.abelskamp@cnvvakmensen.nl