Eerste actiedag Lantor voorbij

Al schrijvend aan dit pamflet trekken we nu al de conclusie dat we terug kunnen kijken op een geslaagde eerste echte actiedag bij Lantor. Deze slag hebben we met elkaar dankzij jullie inzet gewonnen.
We verwachten niet dat we er al zijn en beraden ons op een volgende stap. Daarbij zullen we jullie opnieuw heel hard nodig hebben om druk te kunnen blijven zetten op de directie van Lantor. Natuurlijk hopen we dat de werkgever in de tussentijd tot inzicht komt en ons opnieuw aan de onderhandelingstafel uitnodigt.

Indien dit niet gebeurt, zullen we ons dus op vervolgstappen moeten richten. Ludieke ideeën hiervoor zijn altijd welkom in het actiecomité. We gaan eerdaags weer met het actieteam om tafel om te kijken welke vervolgstappen we gaan nemen. Dat kan een langere staking zijn, maar het zou ook iets anders kunnen zijn waarmee we de druk op Lantor om tot een akkoord te komen willen vergroten.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, dan kun je of iemand van het actiecomité benaderen of ons rechtstreeks een mailtje sturen.

Voor de volledige tekst van de gezamenlijke nieuwsbrief verwijs ik jullie naar de bijlage.

Mede namens het actiecomité,

Nicole Engmann van Eijbergen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads