Acties gaan beginnen!

Jullie werkgever heeft ervoor gekozen niet op ons ultimatum in te gaan. Opmerkelijk genoeg hebben zij in hun reactie op ons ultimatum aangeven dat zij hopen dat acties niet nodig zijn. Bijzonder, want dat kan alleen wanneer de werkgever ingaat op het ultimatum en dus de loonsverhoging wil betalen.

We gaan dus actievoeren en de eerste actie is gepland op 18 maart.
Kom tijdens de lunchpauze naar buiten en wij zorgen voor wat warms te eten.
Wij zijn op jullie parkeerplaats van 11.00 tot ongeveer 15.00 uur, zodat iedereen in zijn of haar pauze naar buiten kan komen.

Jullie werkgever denkt nog steeds dat er maar een paar mensen lid zijn bij jullie en dat jullie helemaal geen actie willen voeren voor een fatsoenlijke loonsverhoging. Jullie zijn namelijk 100 procent tevreden met alles binnen Lantor.
Tijd om de werkgever te laten zien dat jullie niet zo tevreden zijn. En maak je niet-georganiseerde collega ook meteen lid. Het collectief lidmaatschap geldt nog steeds, zodat je als nieuw lid geholpen kunt worden wanneer jullie werkgever vervelend gaat doen, omdat je opkomt voor een fatsoenlijke cao.

En wil jullie werkgever na de 18de nog niet bewegen dan gaan we gewoon verder met acties.
Wanneer, dat horen jullie heel snel na de 18de.

18 maart is ’s middags een monthly gepland. De vorige keer hebben jullie gezorgd voor een grote opkomst, maar kwam niet iedereen van het MT.
Nu is het tijd voor een lage opkomst. Eerst een fatsoenlijke cao en daarna gaan jullie weer naar de monthly.

We zien jullie 18 maart.

Voor de tekst van de gezamenlijke nieuwsbrief verwijs ik jullie naar de bijlage.

Nicole Engmann-van Eijbergen
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E: n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl

Downloads