Nieuwe bestuurder Smurfit Kappa Parenco en start cao-traject

Per januari is er een nieuwe bestuurder actief voor CNV Vakmensen bij Smurfit Kappa Parenco. Sharon van Boxmeer heeft het stokje overgedragen aan Kaj Gründemann. In deze nieuwsbrief vind je de link naar de enquête voor het nieuwe cao-traject. Vul deze uiterlijk vrijdag 23 februari in!

Nieuwe bestuurder

Sharon van Boxmeer zal voortaan werkzaamheden verrichten als bestuurder bij CNV Vakmensen in de regio Limburg. Via deze weg bedankt zij alle leden bij Smurfit Kappa Parenco voor hun betrokkenheid.

Mijn naam is Kaj Gründemann, bestuurder namens CNV Vakmensen in de procesindustrie. Naast Smurfit Kappa Parenco heb ik o.a. ook Folding Boxboard Eerbeek, Smart Packaging Solutions in Loenen en Royal Talens in Apeldoorn in mijn pakket. Vanaf dit cao-traject ga ik de onderhandelingen doen. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en te vertegenwoordigen. Ik heb inmiddels al kennisgemaakt met (een deel van) de BLG en met de directie. 

Start nieuw cao-traject

Jullie cao loopt af eind maart, wat betekent dat we binnenkort starten met de onderhandelingen. Hoewel er nog geen specifieke data zijn gepland, hebben we als gezamenlijke bonden aangegeven graag op tijd te willen beginnen. We hopen snel data vast te stellen voor de onderhandelingen.

Vul de enquête in!

Om jullie standpunten te peilen en mee te nemen naar de onderhandelingstafel, is er een enquête opgesteld. Zouden jullie deze willen invullen? Dit kan tot uiterlijk vrijdag 23 februari. Jouw mening is belangrijk! De resultaten van de enquête zullen tijdens de eerstvolgende ledenvergadering besproken worden. Klik hier voor de enquête.

Krijg je deze nieuwsbrief per post? Ga dan naar de cao-pagina via www.cnvvakmensen.nl/caos en vind daar de link naar de enquête. 

Meepraten over jouw cao

Heb je vragen of opmerkingen, laat het weten. Wil je reageren of heb je een vraag? Op de cao-pagina van Smurfit Kappa Parenco kun jij het hele proces volgen en ook meepraten over de cao. Klik hier om naar de cao-pagina te gaan

Mede namens de BLG van CNV,

Kaj Gründemann
Bestuurder CNV Vakmensen
k.grundemann@cnvvakmensen.nl
M: 06 8191 9717