Voorbereidingen cao-overleg bij Envalior van start

Op 30 september loopt de cao bij Envalior af. Dat lijkt nog heel lang. Toch gaan we al aan de slag. Door middel van een enquête en een ‘Envalior tour’ willen we ideeën ophalen voor de voorstellenbrief.

We vragen je om te beginnen met de CNV-enquête in te vullen. Zo krijgen we een beeld wat jij en je collega's belangrijk vinden. De enquête kun je digitaal invullen. Dat kun je doen door hier te klikken.
Heb je deze nieuwsbrief per post gekregen? Dan kun je de volgende link invoeren op je computer.
https://q.crowdtech.com/nmOKNsZQmUahbjaawtvcew

Tour Envalior
Daarnaast zullen we samen met onze collega’s van FNV ledenvergaderingen houden bij de vestigingen van Envalior. Deze Tour Envalior zal plaatsvinden op de volgende data:

Dinsdag 21 mei om 12.00 u en 14.15 u in Emmen (locatie volgt nog)
Woensdag 22 mei om 12.00 u en 14.15u in Geleen (locatie volgt nog)

Voorstellenbrief
We hopen je dan te zien. En neem vooral ook je collega's mee. Vooral als ze nog geen vakbondslid zijn. Met de input die we uit de enquête en de sessies halen, zullen we een voorstellenbrief opmaken. Daarin zullen we onze voorstellen voor de nieuwe cao zetten voor de werkgever. De data van de cao-onderhandelingen zijn ook al bekend:
24 juni
10 juli
10 september

Zoals je ziet, beginnen we vroeg met de cao-onderhandelingen. Dat is bewust gedaan omdat we voor het einde van de huidige cao, die op 30 september verloopt, een nieuwe cao willen hebben. 

Vragen?
Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust. Dat kun je doen bij onze kaderleden. Je kunt ook een mail sturen of ga naar je cao-pagina. Ook daar kun je je vragen of opmerkingen plaatsen.

Mede namens kaderleden Mans Hogenberg (Emmen) en Ate van Hooff (Geleen).

Ed Leunissen
Bestuurder
M: 06-29023284
E: e.leunissen@cnv.nl