Stakingsoproep voor donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari

Werkgevers zijn helaas nog steeds niet bereid tot het maken van betere afspraken. Ze hebben opgeroepen om het door hen gedane nieuwe eindbod voor een 2-jarige cao te accepteren. "Om zo dit cao-proces te laten voor wat het is. Om door te gaan met het maken van mooie producten, met de dienstverlening aan de klanten en waarderen wat jullie samen doen”.

Deze opstelling van werkgevers getuigt niet van waardering richting werknemers. Eerder het tegengestelde. Over de brug komen met betere cao-afspraken is de waardering die we willen zien.

Omdat de waardering die we willen uitblijft roepen we wederom op om het werk weer neer te leggen.

  • We roepen de ploegen die dienst hebben op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari op om te staken vanaf donderdag 2 februari 06:00 uur tot zondagmorgen 5 februari 06:00 uur.
  • Werk je in de 3-ploegendienst dan roepen we op om te staken vanaf donderdagmorgen 2 februari 06:00 uur tot zaterdag 4 februari 06:00 uur.
  • We roepen alle werknemers die in dagdienst werken op om ook te gaan staken op donderdag 2 februari tot en met vrijdag 3 februari (48 uur).

Inschrijven Zaal Mulder

Donderdag 2 februari vanaf 12:00 uur is zaal Mulder geopend.
Er kan dan een ‘broodje bal’ gegeten worden. Van 13:00 uur tot 15:00 uur volgt de inschrijving als staker. We registeren dan voor de dagen donderdag, vrijdag en zaterdag!

Let op: neem een van de gepersonaliseerde stakingsformulieren mee die je thuis hebt ontvangen.

Mede namens de kaderleden en Ron Vos, bestuurder FNV Procesindustrie

Gerard van Dijk
Bestuurder CNV Vakmensen
E. g.vandijk@cnvvakmensen.nl
M. 06 2060 1819

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error