Vertel wat jij belangrijk vindt in de Sportsector

In de sportsector wordt meer ingezet op o.a. samenwerking tussen sectoren, baanperspectief en professionalisering van de sport. Dat heeft invloed op de wensen en behoeften van medewerkers. Er kan bijvoorbeeld behoefte komen aan andere competenties en daardoor verandert ook de ontwikkelbehoefte van jou als medewerker.

Vul de enquête in

Om hier meer zicht op te krijgen, doen Samen Presteren en cao-partijen onderzoek naar de samenstelling van de sector en het personeelsbeleid in sportorganisaties. In de bijlage bij deze nieuwsbrief tref je de uitnodiging aan van Samen Presteren. Samen Presteren is een samenwerkingsverband van de werkgeversorganisatie en vakbonden (samen de sociale partners) die vallen onder de cao Sport. 
Invullen vraagt circa 5 tot 10 minuten van je tijd. Je antwoorden worden anoniem verwerkt en alleen voor dit onderzoek gebruikt. Je kan maar één keer de enquête invullen.

Maak kans op wedstrijdkaarten voor het Nederlands elftal

Omdat het leven leuker wordt van cadeautjes, verloten we onder de invullers twee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands voetbalelftal van de mannen in 2023. Klik hier om de enquête in te vullen 

Vragen?

Met vragen over het onderzoek kun je terecht bij Samen Presteren: telefoon 070 376 57 50 en per e-mail: info@samenpresteren.nu 
Alvast bedankt voor het invullen van de enquête.

Willem Kruithof, bestuurder CNV Vakmensen
w.kruithof@cnvvakmensen.nl 

 

 

Downloads

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error