Onderhandelingsresultaat UWV: het woord is aan de leden

Vorige week bereikten de gezamenlijke vakbonden en UWV een cao-onderhandelingsresultaat. In nieuwsbrieven en informatierondes en op onze cao-pagina lichtten we het onderhandelingsresultaat toe. Het woord is nu aan de leden. In de periode van 7 maart tot 17 maart kunnen jullie je stem uitbrengen. CNV Vakmensen legt het onderhandelingsresultaat neutraal aan jullie voor. Het is een resultaat met plussen en minnen.

Nog 2 informatiebijeenkomsten op 8 en 9 maart

In de nacht van 27 op 28 februari bereikten de gezamenlijke vakbonden CNV Vakmensen, FNV, De Unie en NOVAG) met UWV een onderhandelingsresultaat. Op onze cao-pagina Cao UWV | CNV Vakmensen tref je 2 nieuwsbrieven aan waarin we het onderhandelingsresultaat toelichten. Inmiddels zijn er 2 informatiebijeenkomsten geweest. Ook vind je daar het onderhandelingsresultaat.
CNV Vakmensen organiseert nog 2 informatiebijeenkomsten over het onderhandelingsresultaat waarin we ingaan op het proces en de inhoud van het onderhandelingsresultaat. Er is ruimte voor het stellen van vragen, maar ook voor discussie. De meningen zijn verdeeld. Er zijn positieve en negatieve reacties. De 2 informatiebijeenkomsten vinden nog plaats op 8 maart a.s. om 19.00 uur en donderdag 9 maart a.s. om 15.30 uur.

Breng jouw stem uit

Als lid van CNV Vakmensen kun je nu jouw stem uitbrengen over het resultaat. Leden van CNV Vakmensen hebben hier separaat een uniek code voor ontvangen.
Laat je stem niet verloren gaan. Jouw stem bepaalt mede of er een cao tot stand komt of niet. CNV Vakmensen legt het cao-resultaat neutraal aan jullie voor. Het is een onderhandelingsresultaat met plussen en minnen. Met onderhandelen is het maximale bereikt. Vakbonden kunnen nu niet meer terug naar de onderhandelingstafel. Als jullie het onderhandelingsresultaat in meerderheid onvoldoende vinden, is het voeren van actie de enige mogelijkheid om beweging te forceren. Met een tegenstem spreek je ook uit, dat je bereid bent om in actie te komen. CNV Vakmensen zal in dat geval na overleg met de kadergroep het actietraject op starten. Op vrijdag 17 maart 2023, om 12.00 uur sluit de stemming. Stemmen die na vrijdag 17 maart (12.00 uur) binnenkomen worden niet meegerekend.

Vragen en/of opmerkingen

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de cao-onderhandelingen, bel of mail mij gerust. Je kan het hele cao-traject volgen op de cao-pagina Cao UWV | CNV Vakmensen Je kan daar ook jouw opmerkingen kwijt over het cao-traject.

Mede namens Jos Tummers, lid onderhandelingsdelegatie CNV,

Robbim Heins, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 1987 / r.heins@cnvvakmensen

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error