Jij bepaalt de CNV-voorstellenbrief voor UWV

Gezamenlijke enquête CNV Vakmensen en FNV

Vul de gezamenlijke vakbondsenquête in met de onderstaande link. Dit kan tot en met 11 februari. Vraag ook je collega’s om de enquête in te vullen. Ook als ze geen lid zijn. Hoe meer mensen invullen, hoe beter CNV Vakmensen weet wat de UWV-medewerker wil

Met deze link kom je in de enquête. Dit jaar hebben CNV Vakmensen en FNV samen dezelfde enquête opgesteld. Bij één van de vragen vul je in of je lid bent van CNV Vakmensen, FNV of een andere vakbond. Ben je lid van CNV Vakmensen, dan bepaal jij samen met de andere CNV-invullers wat er in de CNV-voorstellenbrief komt te staan. Ben je lid van de FNV of een andere vakbond, dan ziet CNV Vakmensen jouw mening als een belangrijk advies. Dat is ook zo wanneer je niet-lid bent van een vakbond.

Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan vind je de link op de cao-pagina UWV: www.cnvvakmensen.nl/diensten/sociale-zekerheid/cao-uwv/

Planning

Je kan de enquête uiterlijk 11 februari invullen. Op 14 februari 2024 stelt de cao-commissie de cao-voorstellenbrief UWV namens CNV Vakmensen vast. De cao-commissie bestaat uit CNV-leden die bij UWV werken. Zij begeleiden de CNV-delegatie Jos Tummers en Roel van Riezen gedurende het cao-traject. De data van de cao-overleggen zijn als volgt:

  • 28 februari cao-overleg;
  • 13 maart cao-overleg;
  • 27 maart cao-overleg;
  • 17 april cao-overleg.

Na deze datum volgt een stemming onder de CNV-leden bij UWV over het bereikte cao-resultaat na de onderhandelingen Je ziet het: het heeft zin om CNV-lid te zijn. En als je je collega lid maakt, betaalt hij/zij slechts € 24 voor de eerste 6 maanden. En jij krijgt een cadeaubon van € 20 per nieuw lid. Ga voor meer informatie naar www.cnv-ledenwerven.nl.

Heb je nog vragen?

Dan hoor ik dit graag. Je kan natuurlijk ook op de cao-pagina terecht.

Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen

T: 06 5160 2034

M: r.vanriezen@cnvvakmensen.nl