Je Achterban G4S verhuist

Het is zo ver: meepraten over jouw cao op de nieuwe website Misschien had je er al iets over gehoord. We hebben een compleet nieuwe website. Inclusief platform waar je meepraat over de inhoud van je eigen cao. De online community Je Achterban gaat daarmee verdwijnen. En nu is het zo ver. Jouw cao is aan de beurt om naar dit platform toe te verhuizen.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven, vragen te stellen en mee te kijken bij alle stappen in het cao-proces. Je kunt met verbetervoorstellen komen of reageren op anderen die onder dezelfde cao vallen, je collega’s dus. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek. Wij willen weten wat er leeft en speelt bij jou en je collega’s op de werkvloer. Zodat we daar optimaal en met elkaar op kunnen inspelen!

Alle cao’s krijgen hun eigen pagina. Dus ook die van jou. Hier vind je altijd de laatste info over jouw cao.

>> Ga naar de cao-pagina G4S << 

Je Achterban

Natuurlijk kon je bij CNV Vakmensen al meepraten over je cao, namelijk op Je Achterban. Misschien heb je hier wel eens op gekeken of zelfs een account aangemaakt. Je Achterban is de laatste jaren enorm gegroeid. En we moeten meebewegen. Daarom hebben we het onderdeel van de website van CNV Vakmensen laten worden.

Schone lei

We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken.

Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig {$USER[external_id]}

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje,  maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?